Mainokset

Kermainen poronkäristys resepti

Mainokset

Ainekset
100-140 g pekonia
250 g poronkäristystä
1 kpl Sipuli
2 dl Kermaa
suolaa
mustapippuria
Ohjeet
Suikaloi pekoni (jos et käytä kuutioita), paista kunnes pekoni on
pehmennyt ja rasvaa on hieman irronnut. Laita pekoni talouspaperin
päälle sen jälkeen ja anna rasvan valua pois.
Kuori ja hienonna sipuli. Lisää pannuun jäinen käristysliha (jos on
kokonainen pala niin kuin minun ostama, kannattaa leikata se vähän
pienemmäksi ennen kuin laitat sen pannuun) ja sipuli ja paista niitä,
kunnes liha on sulanut ja saanut väriä.
Kaada joukkoon kerma ja hauduta noin 5 minuuttia. Mausta. Pekonin voit
lisätä loppuvaiheessa.
Tarjoa perunasoseen tai pastan kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit