Mainokset

Pekoniin kääritty anjovislohi ja kermainen linssi-kaprishöystö

Mainokset

Resepti: Pekoniin kääritty anjovislohi ja kermainen linssi-kaprishöystö

Ainekset

  • 500 g lohta
  • 100 g pekoniviipaleita
  • 100 g anjovisfileitä
  • 150 g mozzarellajuustoa
  • mustapippuria
  • Höystö:
  • 1 dl linssejä
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl kaprista
  • 1 dl vesikrassia tai muuta mietoa yrttiä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 dl smetanaa
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • cayennepippuria
  • mustapippuria

  1. Leikkaa lohi neljäksi palaksi ja mausta mustapippurilla. Laita
    anjovisfileet ja leikatut juustoviipaleet lohen kummallekin puolelle ja
    kääri pekoniin. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Nosta
    lohirullat linssi-kaprishöystön päälle. Höystö: Keitä linssejä vedessä
    n. 20 minuuttia. Huuhdo ne kylmässä vedessä. Lämmitä kerma, lisää
    joukkoon linssit, kaprikset sekä sinappi ja anna kiehahtaa. Lisää
    joukkoon vesikrassit, oregano sekä smetanaa ja mausta pippureilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit