Mainokset

Kinkku-aurajuusto sarvet resepti

Mainokset

Ainekset
3 dl maitoa
1 pussi kuivahiivaa
1 kanamuna
1 tl suolaa
150 g voita
8 dl vehnäjauhoja
täytteeksi:
kinkkusuikaleita
valmiiksi murennettua aurajuustoa
voiteluun:
kanamuna, päälle voi ripotella juustoraastetta tai kaurahiutaleita
Ohjeet
1. Lämmitä maito 42 asteiseksi, liota siihen hiiva. Lisää suola, muna
ja jauhot. Alusta pehmeä rasva lopuksi taikinaan.
2. Vaivaa taikinaa hyvin, jotta se ei paistovaiheessa repeä.
3. Jaa taikina neljään osaan. Kaulitse hyvin jauhotetut taikina palat
pyöreiksi levyiksi ja leikkaa ympyränmuotoinen taikina kuuteen osaan
niin, että jokainen pala on kolmionmuotoinen ja samankokoinen.
4. Laita kinkkua ja aurajuustoa haluamasi määrä jokaisen palan leveään
seuraan.
5. Kääri palat rulliksi leveästä reunasta aloittaen.
6. Kohota sarvia hyvin liinan alla lämpimässä paikassa.
7. Voitele munalla ja ripottele päälle juustoraastetta tai
kaurahiutaleita makusi mukaan.
8. Laita sarvet 250 asteiseen uuniin keskitasolle, mutta alenna heti
uunin lämpötila 225 ja paista 10-12 minuuttia.
Sarvia tuli 24 kpl.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit