Mainokset

Lanttulaatikko

Mainokset

Resepti: Lanttulaatikko

Ainekset

  • 2 litraa kananmunan kokoisia lanttulohkoja
  • vettä
  • 0,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 kpl kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • siirappia
  • 1 rkl voita

  1. Keitä lanttulohkot pehmeiksi. Ota keitinvettä talteen. Soseuta
    kasvikset muusiksi. Jäähdytä massaa ja sekoita siihen jauhot sekä
    tilkka keitinvettä.
  2. Anna massan imeltyä perunalaatikkomassan kanssa samassa uunissa pari
    tuntia. Vatkaa muna ja sekoita ne massaan.
  3. Mausta laatikko suolalla ja tarvittaessa siirapilla. Laatikkomassan
    pitää olla puuroa notkeampaa. Voitele Eskimo foliovuoat rasvalla ja
    kaada sose vuokiin ja tasoita pinnat.
  4. Kuvioi pinnat haarukalla tai lusikalla. Kypsennä laatikoita
  5. 50-asteisessa uunissa vähintään kaksi tuntia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit