Mainokset

Vegaani lasagne resepti

Mainokset

Ainekset
tomaattikastike!
n.150-200 g tomaattipyrettä
500 g paseerattua tomaattia
n.2 Isoa ruokalusikkaa vehnäjauhoja
n.2 Isoa kuppia vettä
n.3-4 Kourallista Tummaa soijarouhetta
1 Sipuli
1 valkosipulin kynsi
Maun mukaan Suolaa, oreganoa, valkopippuria, mustapippuria ja
soijakastiketta
Paistamiseen oliiviöljyä
valkokastike!
n.5 Isoa ruokalusikkaa vehnäjauhoja
n. 4 Isoa kuppia vettä
n. 10 Isoa ruokalusikkaa soijajauhoa
Maun mukaan suolaa ja valkopippuria
Paistamiseen oliiviöljyä
Lasagneen:
Tarpeen mukaan lasagnelevyjä
Voiteluun oliiviöljyä
Ohjeet
Valmista tomaattinen kastike. Pilko tavallinen sipuli pieniksi
kuutioiksi ja ruskista hetki oliiviöljyssä. Lisää paistamisen
alkuvaiheessa soijakastiketta, suolaa, mustapippuria ja valkopippuria.
Kun sipulit ovat hetken ruskistuneet, siirrä ne johonkin astiaan
odottamaan. Seuraavaksi ruskista vehnäjauhot oliiviöljyssä. Kun
vehnäjauhot ovat ruskistuneet kauniin ruskeiksi, lisää osa vedestä
pikkuhiljaa kunnes seos muuttuu taikinamaiseksi. Seuraavaksi lisää
tomaattipyre, paseerattu tomaatti ja sipulit (paistetut sipulikuutiot
ja valkosipulin kynsi pieninä kuutioina). Seuraavaksi lisää vettä ja
soijarouheet. Tarkista maku ja anna hautua miedolla lämmöllä n. 5min.
Valkokastikeen valmistus. Paista vehnäjauhoja hetki oliiviöljyssä mutta
älä anna ruskistua. Lisää pikkuhiljaa 1,5-2 isoa kuppia vettä kunnes
seos muuttuu taikinamaiseksi. Sen jälkeen lisää valkopippuri ja suola.
(valkopippuria saa laittaa reilusti) sekoita soijajauhot loppuun veteen
ja lisää pikkuhiljaa seos kastikkeeseen. Tarkista maku! Lasagnen
valmistus. Voitele vuoka oliiviöljyllä ja lisää pohjalle kerros
valkokastiketta. Laita sen päälle 1kerros lasagnelevyjä ja sen pälle
kerros tomaattikastiketta ja sen jälkeen valkokastiketta. Jatka näin
kunnes tomaattikastike loppuu. Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle
laita ainoastaan valkokastiketta. Paista uunissa aika alhaalla tasolla
(mutta ei alimmalla) 200asteessa n.45min.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkele_lihat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit