Mainokset

Relanderin lohi

Mainokset

Resepti: Relanderin lohi

  • 1 kpl ruodoton kirjolohifile
  • 4 dl kuorittuja katkarapuja
  • 2 dl kuutioitua maustekurkkua
  • 2 dl kuohukermaa
  • 6 dl sinileima emmental – juustoraastetta
  • 1/2 dl sitruunan mehua
  • 1 dl tillisilppua
  • 12 kpl kuorittuja perunoita lohkoina
  • jauhettua mustaapippuria
  • paprikajauhetta
    1. Valmistetaan isossa voidellussa tai leivinpaperilla vuoratussa
      uunivuoassa. Kalafile laitetaan keskelle vuokaa, nahka alaspäin.
      Päällejauhetaan mustaapippuria. Kasataan kalan päälle keoksi
      katkaravut, tillisilppu ja sitten kuutioidut suolakurkut. Kaadetaan
      sitruunan mehu päälle. Keko peitetään juustoraasteella. Kalan ympärille
      perunanlohkot, joiden päälle kerma ja paprikajauhe.Ja koko komeus 200 C
      asteiseen uuniin n. tunniksi. Suolaa ei tarvitse lisätä -suolakurkku
      hoitaa suolaamisen.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kasviksia

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit