Mainokset

Paahdettua, savustettua lohta ja kapriskastiketta

Mainokset

Resepti: Paahdettua, savustettua lohta ja kapriskastiketta

Ainekset

  • Savulohi
  • 600 g suomustettua lohifileetä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • + savustuspussi
  • Kapriskastike
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 dl smetanaa
  • 0,5 dl majoneesia
  • kahden sitruunan mehu
  • 0,5 dl kapriksia
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 dl tillisilppua
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa

  1. Savulohi Puhdista lohifileestä mahdolliset ruodot ja ylimääräiset
    rasvat ja leikkaa lohi annospaloiksi. Mausta palat pippurilla ja
    suolalla. Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paahda lohipaloja
    nahkapuoli pannua vasten. Käännä palat hetkeksi toisinpäin. Nosta
    lohipalat savustuspussiin ja sulje pussin suu huolellisesti. Nosta
    pussi 250 asteiseen uuniin ja anna savustua 15 minuuttia. Pussia
    avatessa, varo sisältä tulevaa kuumaa höyryä. Lohi on parhaimmillaan,
    kun se on sisältä hiukan punertava. Tarjoile kastikkeen ja keitettyjen
    perunoiden kanssa. Kapriskastike Sekoita kaikki aineet keskenään ja
    tarkista maku. Reseptit: Antti Vahtera

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit