Mainokset

Luomuaamiainen: kotitekoinen mysli, hillomunakas ja

Mainokset

Resepti: Luomuaamiainen: kotitekoinen mysli, hillomunakas ja

  • Kotitekoinen luomumysli:
  • 4 dl erilaisia hiutaleita ja leseitä
  • 1/2 dl siemeniä (mm. auringonkukan)
  • 1 dl pähkinöitä ja manteleita rouhittuna
  • 2 dl kuivattuja hedelmiä hienonnettuina
  • 2 tl rypsiöljyä
  • 2-3 rkl juoksevaa hunajaa
  • Hillomunakas:
  • 4 kananmunaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl kardemummaa
  • 1/2 dl kermaa
  • luomuhilloa maun mukaan
  • tomusokeria
  • voita
  • Hedelmäsalaatti (Finfood):
  • 5-6 luomuhedelmää
  • 1-2 tl kardemummaa
  • 2-3 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1/2 sitruunan tai limen mehu
    1. Kotitekoinen luomumysli: Sekoita kuivat aineet keskenään ja levitä ne
      uunipannulle leivinpaperin päälle. Paahda 180 asteisessa uunissa 12-15
      minuuttia. Sekoita välillä. Sekoita lopuksi joukkoon öljy ja hunaja.
      Tarjoile jogurtin kera. Mysli säilyy tiiviisti pakattuna viileässä n. 2
      viikkoa. Luomuhillomunakas: Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki.
      Sekoita joukkoon kerma, sokeri ja kardemumma. Kuumenna pannu ja sulata
      siinä nokare voita. Kaada munakasmassa pannulle ja sekoittele
      puuhaarukalla niin, että munakas alkaa kypsyä tasaisesti. Kun se on
      hyytynyt kauttaaltaan lusikoi keskelle hilloa ja taita munakas kahtia.
      Kaada munakas lautaselle ja ripottele pinnalle tomusokeria.
      Luomuhedelmäsalaatti (resepti: Finfood): Pilko hedelmät kauniiksi
      paloiksi. Sekoita kardemumma, hunaja ja sitrusmehu keskenään ja kaada
      seos hedelmien päälle. Tarjoile. (kaikkia reseptin raaka-aineita on
      saatavana luomuna) Reseptit: Henri Alén ja Finfood

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    illallinen

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit