Mainokset

Makaroonilaatikko resepti

Mainokset

Ainekset
450g jauhelihaa
400g vehnamakarooneja
1 Kuppi tuoretta parsaa
2.5 Kuppia tuoretta pinaattia
1 sipuli
1 tolkki kuutioituja tomaatteja basilika valkosipuli nesteessa
6 kyntta valkosipulia
1 kuppi juustoa kuorrutukseen
1/2 teelusikka valkopippuria maun mukaan
suolaa maun mukaan
kevytta oliivi-oljya paistamiseen
mustapippuria maun mukaan
voita vuoan rasvaukseen
8 dl kevyt maitoa.
4 kananmunaa
Ohjeet
– Aloita pilkkomalla sipuli ja valkosipuli.
– Paistinpannussa kuullota sipuli ja valkosipuli ja lisaa jauheliha ja
ruskista. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
– Samaan aikaan keita makaroonit. Mausta keittovesi suolalla.
Makaroonit ovat valmiita kiehuvassa vedessa noin 6:ssa minuutissa.
– Kun Jauheliha on ruskistunut, Poista ylimaarainen rasva ja kaada
Jauheliha kulhoon.
– Paistinpannulla ruskista parsa. Mausta pippurilla ja suolalla.
Valmista 3-6 minuutissa riippuen parsan paksuudesta. Kun parsa alkaa
pehmenemaan, pilko noin sentin pituisiksi paloiksi ja lisaa kulhoon.
– Lisaa kuutioidut tomaatit, makaroonit ja pinaatti kulhoon ja
sekoita.
– Lammita uuni 200 asteeseen.
– Voitele vuoka rasvalla. Tama helpottaa laatikon irroittamista vuoan
seinamista.
– Erillisessa kulhossa yhdista Kanamunat ja Maito. Mausta
valkopippurilla, Mustapippurilla ja suolalla. Vatkaa kunnes kanamunat
on sekoittuneet maidon kanssa.
– Kaada Jauheliha-Makarooni-Pinaatti-Parsa-Tomaatti yhdistelma
vuokaan.
– Lisaa maito-Kanamuna sekoitus. Tayta vuoka pintaan asti.
– Lisaa juustoraaste kuorrutukseksi.
– Paista uunissa noin 25-30 minuuttia kunnes juusto on ruskistunut
– Anna seisoa noin 20-minuuttia ennen tarjoilua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistettu_possu

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit