Mainokset

Makujen Salaisuudet/Hans

Mainokset

Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans

Ainekset

  • 6-8 punajuurta
  • 100 g kaalia
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • 1/4 selleriä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1,5 dl suolakurkkujen lientä
  • 1 l lihalientä
  • suolaa ja pippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • ripaus sokeria
  • 2 oksaa tuoretta timjamia
  • Suolakurkkuterriini:
  • 4 suolakurkkua
  • 1 dl suolakurkkujen lientä
  • 4 liivatelehteä

  1. Kuori ja pilko juurekset, kaali sekä sipulit. Sulata voi kattilassa ja
    kuullota siinä kaikki vihannekset. Lisää nesteet ja mausteet ja anna
    keiton hautua n. 30-40 minuuttia. Siivilöi liemi ja tarkista maku.
    Suolakurkkuterrriini: Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta
    liemi ja sulata sinne liotetut liivatteet. Lado kurkkuviipaleet pieneen
    vuokaan ja kaada päälle suolakurkkuliemi. Hyydytä jääkaapissa muutama
    tunti ennen tarjoilua. Tarjoile punajuuriliemen kera
    suolakurkkuterriiniä ja smetanaa. Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans
    Välimäki

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit