Mainokset

Marinoidut poron potkakiekot resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 500-600 g poron potkakiekkoja
* Marinadi:
* 1 dl öljyä
* 0,5 dl soijaa
* 1 kpl yksikyntistä valkosipulia murskana
* 2 rkl häränliha fondia
* mustapippuria myllystä
*
* 0,5 l noin vettä
MARINOIDUT PORON POTKAKIEKOT
Sulata potkakiekot ajoissa.
Valmista marinadi. Sekoita ainekset keskenään.
Lisää potkakiekot marinaadiin ja anna marinoitua ainakin yön yli.
(minulla marinoitui yli vuorokauden, melkein kaks)
Nosta potkakiekot huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.
Ruskista kiekot pannulla öljyssä molemminpuolin, kauniin ruskeiksi
nopeasti. Myös marinadia saa mennä mukana, älä siis pyyhi ylimääräisiä
pois. Siirrä ruskistuneet kiekot uunipataan (kannellinen).
Laita vesi pannulle, kiehauta (saat maut) ja lisää sitten vesi
kiekkojen päälle niin, että peittyvät. Veden määrä voi vaihdella,
riippuu uunipadan koosta.
Kypsennä uunissa 175 astetta noin 2 – 3 tuntia. ”Hiljaa hyvä tulee”
Parhaimmillaan potkakiekot ovat, kun liha irtoaa ”ihan itsestään”
luusta.
Tarjoa vaikka muusin tai valkosipuliperunoiden ja tuoreen salaatin
kera.
* MARINOIDUT PORON POTKAKIEKOT
Resepti: Marinoidut poron potkakiekot

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit