Mainokset

Marinoitua taimenta ja maa-artisokkatryffelisalaattia

Mainokset

Resepti: Marinoitua taimenta ja maa-artisokkatryffelisalaattia

Ainekset

  • 400 g taimenfileetä
  • 50 g maldon suolaa tai puolikarkeaa merisuolaa
  • Mausteseos:
  • 1 rkl timjamia
  • 1 rkl tilliä
  • 1/2 tl raastettua sitruunankuorta
  • 1 tl mustapippuria
  • Salaatti:
  • 600 g maa-artisokkaa
  • 2-3 kpl kiinteämaltoista perunaa
  • 1/2 dl hienonnettua purjoa tai kevätsipulia
  • lehtipersiljaa
  • oliiviöljyä
  • tryffeliöljyä
  • tuoretta tryffeliä
  • suolaa
  • valkopippuria

  1. Leikkaa fileet 3×3 cm paloiksi, pyörittele kevyesti suolassa. Kääri
    kelmuun ja anna maustua 2 1/5 h. Puhdista taimenista suola pois ja
    pariloi kuumalla pannulla nopeasti. Ota pois pannulta ja pyörittele
    mausteseoksessa ja kääri uudelleen kelmuun ja anna maustua vuorokausi.
    Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Salaatti: Kuori maa-artisokat ja laita
    sitruunalla maustettuun veteen, etteivät ne ala tummua. Kuori perunat.
    Keitä maa-artisokat ja perunat ja jäähdytä. Leikkaa pieniksi noin1 x 1
    cm kuutioksi ja sekoita sipuli ja mausteet joukkoon. Lisää hienonnettu
    persilja ja päälle tuoreen tryffelin lastuja.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit