Mainokset

Meksikolainen hirvi-perunakeitto

Mainokset

Resepti: Meksikolainen hirvi-perunakeitto

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 300 g hirvijauhelihaa
  • suolaa, mustapippuria
  • 3 kpl silputtuja sipuleita
  • 650 g perunoita
  • 100 g palsternakkaa
  • 1 l vettä
  • 1 tl kuminaa
  • 1 tl oreganoa
  • 2 kpl murskattua valkosipulinkynttä
  • mustapippuria myllystä
  • 2 kpl pientä tuoretta silputtua chiliä
  • 3 kpl paprikaa
  • 1 tlk smetanaa tai ranskankermaa
    1. Pane sipulisilppu voi-öljy seokseen hautumaan. Hauduta noin 5
      minuuttia.Lisää hirvijauheliha pieninä nokareina ja anna sen ruskistua.
      Mausta suolalla ja pippurilla hyvän makuiseksi. Kuori ja kuutioi
      perunat ja palsternakka.Pane ne ja vesi sipuli-lihaseoksen joukkoon ja
      kiehauta. Lisää kumina,oregano ja valkosipulinkynnet. Anna kiehua
      kunnes perunat ja palsternakkakuutiot ovat melkein kypsät.Lisää
      silputtu chili ja paprikat pieninä kuutioina.Anna kiehua vielä pari
      minuuttia.Tarkista keiton maku. Lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.
      Tarjoa keiton kanssa smetanaa tai ranskankermaa sekä maissileipää .

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kalalautanen

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit