Mainokset

Naudanpaistia ja kanttarellikastiketta resepti

Mainokset

Ainekset
1 kg naudanpaistia
1½ rkl voita tai margariinia
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
1 laakerinlehti
6 valkopippuria
3-4 dl lihalientä
200 g kanttarelleja
1 pieni sipuli
2 rkl voita tai margariinia
3 dl paistinlientä
1 dl kuohukermaa
2 rkl vehnäjauhoja
suolaa ja valkopippuria
200 g sokeriherneitä
Ohjeet
Paisti:Ruskista paisti hyvin joka pulelta,mausta suolalla ja
pippurilla.Pistä paistolämpömittari paksuimpaan osaan,lisää
laakerinlehti ja pippurit ja kaada päälle lihalientä.Paista kannen alla
miedolla lämmöllä 1-1½ tuntia.70 asteinen paisti on sisältä
vaaleanpunainen,75 läpikypsä.Lisää lihalientä paistamisen aikana,jottei
paisti kuivu.Kastike:Puhdista sienet ja kuori sipulit.Hienonna sipulit
ja isoimmat sienet.Kuulota sieniä ja sipulia voissa muutaman
minuttia.Kiehauta paistinliemi kerman kanssa,seosta vesitilkkaan
sekoitetuilla vehnäjauhoilla ja anna kiehua 3-4 minuttia.Mausta
suolalla ja pippurilla.Lisää sienet ja sipulit juuri ennen tarjoilua
kastikeen sekaan.Puhdista sokeriherneet ja laita ne kiehuvaan,kevyesti
suolattuun veteen.Keitä runsas minutti.Tarjoile paistin,keittettyjen
perunoiden ja kanttarellikastikeen lisänä.Naudanpaisti kermakastikkeen
kera,siinäpä maukas sunnuntairuoka.Voit myös käytää suppilovahveroita
tai sekasieniä kanttarellien sijasta.Kastikeesta tulee yhtä herkullinen
niistäkin.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit