Mainokset

Lammas + nuudeli resepti

Mainokset

Ainekset
lampaan viulua
parsakaalia
1 Dl kermaa
timjamia
kesäkurpitsaa
chilinuudelia
pippuria
suolaa
sinihomejuustoa
lammas fondia
Ohjeet
Sain lampaanviulua ja mietin että mitä siitä voisi tehdä. Jotain
nopeeta. En ehtinyt käydä ruoka kaupassa eli tarvikkeet täyty olla jo
kaapissa. En myöskään halunut tehdä lampaan lisukkeeksi perus riisiä.
Kiehauta pikasesti parsakaalia ja sen jälkeen huuhdo kylmällä vedellä.
Jätä kuivumaan. Leikkaa pieniä kesäkurpitsa puolikkaita ja lampaan
viulusta suuhun mahtuvia paloja. Öljyä pannulle ja kesäkurpitsat
siihen. Heitä kerma, lammasfondi, suola ja pippuri sekaan. Kiehauta ja
heitä lammas palat sekaan. Myös timjami. Hiljennä lämpöä ja anna
hautua. Mausta oman maun mukaan lisää jos tarvetta plus lisää sinihome
juusto. Laita kattila levylle ja veden sekaan heitä chilinuudelit. Nämä
valmistuvat nopeasti. Useimmiten kiehautan vettä nuudeleiden kera
hetken ja sit heti pois. Nyt ei muuta kun nuudelit ja lammaskastike
yhteen ja sekoita kunnolla. Parsakaalin asettelet lautaselle kun
tarjoilet. Nopea ja hyvin simppeli!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit