Mainokset

Rommiglaseerattua omenaa ja bataattia

Mainokset

Resepti: Rommiglaseerattua omenaa ja bataattia

Ainekset

  • 600 g Bataattia, kuorineen
  • 2 kpl Golden Delicious omenaa 1 cm viipaleina
  • 0.5 dl sitruunamehua
  • 100 g kevyesti paahdettuja kastanjoita
  • 3 rkl suolatonta voita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 dl hunajaa
  • 30 ml tummaa rommia, esim.Martinique
  • 3 ml kanelia
  • 3 ml jauh. inkivääriä
  • 1 ml muskottia

  1. Kiitokset tästä reseptistä Kallelle! 1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
    Kypsennä kokonaisia bataatteja uunissa n. 45 min (kokeile, että ovat
    kypsiä mutteivat muusia). Jäähdytä. Kuori ja leikkaa vinottain 1 cm
    siivuiksi. 2. Sekoita kulhossa varovasti omenaviipaleet ja
    sitruunamehu. Laita bataatti- ja omenaviipalet uunivuokaan. Rouhi vähän
    kastanjoita ja sirottele päälle. 3. Laita kattila keskilämmölle ja
    sekoita loput ainekset keskenään. Sekoita, kunnes sokeri sulaa. Kaada
    seos vuokaan ainesten päälle. 4. Kypsennä 20-30 min, kunnes omenat ovat
    pehmeitä. Nosta vuoka lopuksi lähelle uunivastuksia ja gratinoi
    nopeasti muutama minuutti (reunat saa vähän väriä).

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit