Mainokset

Jauhelihaletut ja paahdettua tomaattisalaattia

Mainokset

Resepti: Jauhelihaletut ja paahdettua tomaattisalaattia

  • Jauhelihaletut:
  • taikina:
  • 8 dl maitoa
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • täyte:
  • 400 g jauhelihaa
  • 150 g metsäsieniä
  • 1 sipuli
  • 1 tl salviaa
  • 2 dl kermaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Paahdettu tomaattisalaatti:
  • 10 luumutomaattia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • hunajaa
  • 2 tl kuivattua basilikaa
  • 1 ruukku rucolaa
  • 150 g valkohomejuustoa esim. brietä
    1. Jauhelihaletut: Sekoita kaikki lettutaikinan ainekset keskenään ja anna
      taikinan turvota puolen tunnin ajan. Paista rapeita lettuja ja kokoa ne
      leivinpaperin päälle. Paista jauheliha, sienet sekä hienonnettu sipuli
      pannussa ja mausta seos hyvin. Anna seoksen hautua ja lisää lopuksi
      kerma. Anna jäähtyä hetki ja lusikoi täytettä letuille. Kääri ne
      rullalle, raasta juustoa pinnalle ja gratinoi 225 asteisessa uunissa
    2. -10 minuutin ajan. Paahdettu tomaattisalaatti: Halkaise tomaatit ja
      lado ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta tomaatit
      suolalla, pippurilla, oliiviöljyllä, hunajalla ja basilikalla. Paahda
      tomaatteja 150 asteisessa uunissa tunnin ajan. Ota tomaatit uunista ja
      jäähdytä hetki. Nostele lautasille tai kulhoon ja revi päälle rucola-
      salaattia . Leikkaa juusto ohuiksi paloiksi ja nosta ne kevyesti
      salaatin päälle. Valuta päälle balsamicoa ja tarjoile täytettyjen
      lettujen kanssa. Reseptit: Alex Nurmi

    Samanlaiset reseptit

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    keitetyt_kananmunat

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit