Mainokset

Kokonaisena paistettu, marinoitu entrecote

Mainokset

Resepti: Kokonaisena paistettu, marinoitu entrecote

Ainekset

  • 1 kg entrecotepala
  • 0,5 dl hyvää oliiviöljyä
  • 2 sipulia
  • 6 valkosipulin kynttä
  • basilikaa
  • persilja
  • valko- ja mustapippuria myllystä
  • karkeaa suolaa

  1. Poista lihasta liiat rasvat ja kalvot. Sivele pintaan mausteet ja öljy.
    Anna maustu jääkaapissa kelmun alla päivän pari. Valuta liiat öljyt
    pinnasta ja sido liha narulla hyvin. Ruskista kevyesti, nosta
    paistovuokaan ja paista 180 C uunissa noin 1 tunti. Kääri liha folioon
    ja anna vetäytyä hyvin ennen leikkaamista. Tarjoa ryöpättyjen
    kasvisten, valkosipulin kynsien ja punaviinikastikkeen kanssa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasviskeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit