Mainokset

Paistettu ja grillattu kokonainen entrecôte

Mainokset

Resepti: Paistettu ja grillattu kokonainen entrecôte

  • 1 kg entrecôtepala
  • 6-8 valkosipulinkynttä
  • Dijon-sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • Maldon-suolaa
  • paistomittari
    1. Poista lihan pinnasta kalvot ja ruskista liha joka puolelta. Sivele
      lihan pinnalle sinappia, hienonnetut valkosipulin kynnet sekä pippuria
      ja suolaa. Kääri liha folioon ja ja työnnä paistomittari keskelle
      sivusta, jotta voit välillä kääntää lihaa. Anna lihan paistua 160
      asteessa uunissa, kunnes mittari osoittaa 50 astetta. Nosta liha
      uunista ja anna vetäytyä hetki foliossa. Poista folio ja ja grillaa
      liha miedolla tulella joka puolelta rapeaksi. Näin saat takuuvarman
      kypsyyden ja pinnalle haluamasi rapeuden.

    Samanlaiset reseptit

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    juusto

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit