Mainokset

Paistettu maksa

Mainokset

Resepti: Paistettu maksa

  • 500 g naudanmaksaa (tai vasikanmaksaa)
  • 100 g voita
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • suolaa
  • valkopippuria
    1. Poista maksasta kalvot (voit myös kysyä, jos lihakauppias suostuisi
      tekemään sen) ja leikkaa puolen sentin paksuisia viipaleita. Mausta
      vehnäjauhot suolalla ja valkopippurilla. Painele maksaviipaleet
      kevyesti jauhoissa, paista voissa. Tarjoile maksa hyvän perunamuusin ja
      haudutettujen sipuleiden kanssa. Ruokalan reseptiarkistosta löydät
      reseptin Haudutetut sipulit.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kalalautanen

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit