Mainokset

Paistettua kirjolohta ja nokkosmuhennosta

Mainokset

Resepti: Paistettua kirjolohta ja nokkosmuhennosta

Ainekset

  • n.150 g pala kirjolohta per syöjä
  • suolaa
  • sitruunan kuorta
  • voita
  • koristeeksi yrttejä
  • muhennos:
  • 2 dl ryöpättyjä nokkosia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ruokaöljyä
  • 2 dl kermaa
  • suolaa
  • 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä

  1. Paahda pinjansiemenet kuivalla ja kuumalla pannulla. Ryöppää nokkoset
    ja hienonna ne. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota
    sipuleita hetki. Lisää pannulle ryöpätyt nokkoset ja kerma. Kuumenna ja
    mausta suolalla. Lisää lopuksi pinjansiemenet. Tarjoile lohen kanssa.
    Paista lohta nahkapuoli alaspäin pannulla voissa kunnes nahasta tulee
    rapea. Nosta hetkeksi 180 asteiseen uuniin kypsenemään. Jätä hieman
    liha hieman roseeksi. Ripottle päälle suolaa juuri ennen tarjoilua ja
    raasta puhtaasta sitruunasta vähän kuorta lohen päälle. Koristele
    yrteillä.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit