Mainokset

Pekoniin käärittyä possunfileetä ja paistettua omenaa

Mainokset

Resepti: Pekoniin käärittyä possunfileetä ja paistettua omenaa

Ainekset

  • Porsas:
  • 800 g porsaan sisäfileetä
  • 8 siivua pekonia
  • 1 tl timjamia
  • suolaa ja mustapippuria
  • Omenat:
  • 5 kiinteää omenaa
  • nokare voita
  • 2 tl sokeria
  • suolaa ja mustapippuria
  • Basilika-perunasose:
  • 8 jauhoista perunaa
  • 2 rkl voita
  • 2-3 dl maitoa
  • suolaa ja pippuria
  • 2-3 rkl tuoretta basilikaa silputtuna

  1. Pekoniin kääritty porsaanfilee: Leikkaa sisäfileestä pieniä pihvejä (n.
  2. kpl/ syöjä). Nuiji ne kevyesti kämmenellä pihvin muotoon. Kääri
    jokaisen ympärille pekoniviipale ja kiinnitä tikulla. Mausta kevyesti
    suolalla ja pippurilla sekä timjamilla. Paista pannulla pihvien pintaan
    kaunis väri. Jatka kypsentämistä 200 asteisessa uunissa noin 10
    minuuttia. Paistetut omenat: Kuori omenat ja leikkaa ne lohkoiksi.
    Sulata voi pannulla ja ripottele mukaan sokeri. Anna sokerin sulaa ja
    lisää omenat pannulle. Paista omenat kypsiksi niin, että niihin
    kuitenkin jää purutuntumaa. Mausta kevyesti suolalla ja
    mustapippurilla. Basilika-perunasose: Keitä perunat kypsiksi ja valuta
    vesi hyvin pois. Kuumenna maito ja sulata sinne voi. Soseuta perunat ja
    lisää joukkoon kuumaa maitoa niin, että saat sopivan paksuista sosetta.
    Mausta sose suolalla ja pippurilla ja sekoita lopuksi joukkoon
    hienonnettu basilika. Tarkista maku. Reseptit: Henri Alén

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit