Mainokset

Yrttiperunasalaattia ja rapeaksi paistettua kuhaa

Mainokset

Resepti: Yrttiperunasalaattia ja rapeaksi paistettua kuhaa

Ainekset

  • Kuha:
  • 700 g nahallista kuhafileetä
  • 1 tl suolaa
  • valkopippuria
  • 1 dl kirkastettua voita
  • Yrttiperunasalaatti:
  • 10 kiinteämaltoista perunaa
  • 1 varsi juuriselleriä
  • 1 punasipuli
  • 1 punainen paprika
  • 2 vihreää omenaa
  • nippu tuoretta tilliä
  • nippu tuoretta basilikaa
  • oliiviöljyä
  • 1 sitruunan kuori ja mehu
  • suolaa
  • valkopippuria

  1. Paahdettua kuhaa: Mausta fileet suolalla ja valkopippurilla. Kuumenna
    paistinpannu. Kaada voita pannulle ja nosta fileet pannulle nahkapuoli
    alaspäin. Laita leivinpaperi kalan päälle ja toinen pannu tai kattila
    painoksi päälle noin yhdeksi minuutiksi. Näin filee ei käperry kokoon
    kuumuudesta ja saat tasaisen paistopinnan. Käännä kala ja paista
    kypsäksi. Yrtti-perunasalaatti: Keitä perunat napakan kypsiksi kevyesti
    suolalla maustetussa vedessä. Pyöräytä kiehuvassa vedessä myös
    varsiselleriviipaleet. Jäähdytä ja kuutioi perunat. Leikkaa myös
    punasipuli, paprika ja vihreät omenat kuutioiksi. Hienonna tilli ja
    basilika. Sekoita kaikki aineet salaatiksi ja mausta oliiviöljyllä sekä
    sitruunamehulla ja raastetulla kuorella. Tarkista maku ja mausta
    tarvittaessa suolalla ja valkopippurilla. Anna salaatin tekeytyä hetki
    ja tarjoile kalan kanssa. Reseptit: Alex Nurmi

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit