Mainokset

Rapu-sitruuna pappardelle

Mainokset

Resepti: Rapu-sitruuna pappardelle

Ainekset

  • n. 150 g kuivaa pastaa / ruokailija
  • 400 g meheviä katkarapuja
  • 0,5 dl sitruunamehua
  • 0,5 dl hienonnettua persiljaa
  • suolaa
  • pippuria
  • raastettua parmesania

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kunnes pasta on al dente, eli
    kovan kypsää, noin 13 minuuttia. Valuta hyvin ja laita kattilaan, lisää
    joukkoon katkaravut ja sitruunan mehu, mausta suolalla ja pippurilla,
    sekä lopuksi persiljalla ja parmesan raasteella. Tarkista maku.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit