Mainokset

Pariloidut entrecôte-pihvit

Mainokset

Resepti: Pariloidut entrecôte-pihvit

Ainekset

  • 4 kpl a 220 g:n entrecôte pihviä
  • 0,5 dl öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

  1. Leikkaa neljä viikkoa raakakypsynyt liha 2,5 cm:n paksuisia pihvejä.
    Sivele huoneenlämpöisiin pihveihin vähän öljyä ja pariloi niitä 3 min.
    kummaltakin puolelta. Anna vetäytyä noin 5 minuuttia foliossa lämpimän
    lieden kulmalla. Mausta pippurilla ja suolalla ja nauti hyvän
    punaviinin kanssa sellaisenaan.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistettu_possu

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit