Mainokset

Pariloitua ankanrintaa ja sitrushedelmiä

Mainokset

Resepti: Pariloitua ankanrintaa ja sitrushedelmiä

Ainekset

  • 2 luutonta ankanrintaa (150 – 170 g henkeä kohti)
  • 3 appelsiinia
  • 4 limettiä
  • 1/2 dl balsami-viinietikkaa
  • 1 dl portviiniä
  • 2 rkl suolatonta voita
  • mustapippuria
  • suolaa

  1. Ruskista ankanrinnat pannussa rasvapuoli alaspäin hyvin rapeiksi ja
    vatsapuoli kevyesti. Mausta pippurilla ja suolalla. Laita voideltuun
    uunivuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Ota
    paistoliemi talteen ja anna lihojen vetäytyä hyvin ennen viipalointia.
    Kuori sitrushedelmät veitsellä ja leikkaa viipaleiksi. Osan kuorista
    voit suikaloida hyvin ohuiksi. Lisää paistoliemeen portviini ja
    balsamiviinietikka ja keitä kasaan hetken ajan. Lopuksi voit vispata
    sekaan kylmää voita. Kuullota sitrushedelmiä ja kuoria uunipellillä
    hetken aikaa. Nosta hedelmät lautaselle, ja niiden päälle viipaloitua
    ankanrintaa. Koristeeksi voit laittaa kuivattuja, suikaloituja
    hedelmänkuoria.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaattikeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit