Mainokset

Pariloitua madetta, vihannessuikaleita ja tomaattikastiketta

Mainokset

Resepti: Pariloitua madetta, vihannessuikaleita ja tomaattikastiketta

  • 600-700 g madefileetä
  • 2 porkkanaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 pieni purjo
  • 1 rasia rasia kirsikkatomaatteja
  • 0,5 l paseerattua tomaattia
  • 2 salottisipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 dl kuivaa valkoviiniä
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • Tabascoa
  • Maldon suolaa
    1. Pilko porkkanat, kesäkurpitsa ja purjo tulitikun kokoisiksi
      suikaleiksi. Ryöppää minuutti kiehuvassa vedessä ja nosta ne nopeasti
      jääveteen, jotta väri, maku ja rapeus säilyvät. Nosta vedestä ja kuivaa
      hyvin. Kalttaa kirsikkatomaatit nkiehauttamalla puoli minuuttia
      kiehuvassa vedessä. Kuullota silputut sipulit öljyssä. Lisää paseerattu
      tomaatti (purkista, jos et halua itse tehdä), viini ja anna kiehua
      hiljalleen hetki. Mausta kastike, halutessasi voit lisätä sekaan
      erilaisia yrttejä esim. ruohosipulia tai basilikaa. Pariloi
      ruodottomat, kevyesti öljyllä sivellyt madefileen palat molemmin puolin
      kypsäksi. Mausta pippurilla ja suolalla. Jos fileet ovat suurikokoisia,
      jatka kypsentämistä hetki uunissa niin ettei pinta pala. Tarjoa syvällä
      lautasella kevyesti oliiviöljyssä kuumennetut, suolalla ja pippurilla
      maustetut vihannessuikaleet. Lisää tomaattikastike ja pariloitu made.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    keitetyt_kananmunat

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit