Mainokset

Pariloitua vasikanmaksaa ja vadelmaviinietikkakastiketta

Mainokset

Resepti: Pariloitua vasikanmaksaa ja vadelmaviinietikkakastiketta

Ainekset

  • 600 g vasikanmaksaa
  • 4 dl punaviinikastiketta
  • 0,5 dl vadelma-viinietikkaa
  • 2-3 dl tuoreita tai pakastettuja vadelmia
  • 2 rkl voita
  • mustapippuria
  • suolaa

  1. Halutessasi voit käyttää varrastikkuja, jolloin maksaa on helpompi
    käsitellä pariloitaessa. Poista maksasta kalvot ja verisuonet. Mausta
    suolalla ja pippurilla. Paista ja pariloi kevyesti voissa. Jos
    maksapala on paksu, käytä apuna uunia. Paista maksa haluamaasi
    kypsyyteen, älä kuitenkaan läpikypsäksi. Kuumenna punaviinikastike ja
    lisää siihen vadelmaviinietikka. Keitä hetki kasaan ja lisää nokare
    voita. Vadelmat voit lämmittää joko uunissa tai kattilassa pienessä
    voimäärässä. Tarjoile maksa esim. peruna tai bataattisoseen kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paprika

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit