Mainokset

Passionhedelmä kääretorttu

Mainokset

Resepti: Passionhedelmä kääretorttu

Ainekset

  • 4 munaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • 1 dl perunajauhoa
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • täyte ja kuorrutus:
  • 500 g maitorahkaa
  • 500 g mascarpone juustoa
  • 0,5 dl tomusokeria
  • 6 passionhedelmää

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vaahto on valmista, kun
    vatkaimella/nuolijalla tekemäsi kuvio jää hetkeksi vaahdon pintaan.
    Siivilöi kuivat aineet munavaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi
    taikinaksi. Kaada taikina leivinpaperin päälle. Kuumenna uuni 200
    asteeseen. Paista pohjaa 6-8 min uunin keskitasolla. Anna pohjan vähän
    jäähtyä ja käännä pohja toisin päin puhtaan leivinpaperin päälle.
    Irroita paperi varovasti. Sekoita maitorahka, mascarponejuusto ja
    tomusokeri keskenään. Käytä puolet seoksesta täytteeseen ja puolet
    kuorrutukseen. Voitele levy ja purista päälle passionhedelmän
    hedelmäliha. Kääri rullalle. Kuorruta kääretorttu ja koristele se vielä
    lopuilla passionhedelmillä. Valmistusaika: 45 min Koko kääretorttu 3182
    Kcal

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit