Mainokset

Pasta all\’amatriciana

Mainokset

Resepti: Pasta all\’amatriciana

Ainekset

  • 500 g pitkaa pastaa kuten bucatini, spaghetti, jne
  • 150 g pekonia kuutioina
  • 2 rkl oliivioljya (extra vergine)
  • 1 kpl sipuli
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 tlk peperoncinoa
  • 50 g pecorino- tai parmesanjuustoa raastettuna

  1. Pekoni ruskistetaan pannulla oliivioljyssa, jonka jalkeen joukkoon
    lisataan sipuli. Kun sipuli on pehmentynyt, joukkoon lisataan
    tomaattimurska ja peperoncino. Kastiketta keitetaan hiljaisella
    lammolla n. 20 min. Keita pasta hyvin suolatussa vedessa, siiviloi
    valmis pasta ja yhdista se kastikkeen kanssa jo ennen tarjoilua.
    Valmiin annoksen paalle pecorino- tai parmesan raastetta. Halutessa
    juustoraasteen voi sekoittaa myos suoraan kastikkeeseen ennen pastan ja
    kastikkeen yhdistamista.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasviskeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit