Mainokset

Pasta carbonara ja kolmen suklaan brownie

Mainokset

Resepti: Pasta carbonara ja kolmen suklaan brownie

Ainekset

  • Pasta carbonara
  • 500 g spaghettia
  • Kastike
  • 300 g pancettaa tai pekonia (maku ei ole sama, mutta pekoni käy jos
  • et löydä pancettaa
  • 5 munaa
  • 1 dl raastettua pecorinojuustoa
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • Kolmen suklaan brownie
  • 50 g tummaa suklaata
  • 50 g maitosuklaata
  • 200 g voita
  • 2 dl valkoista sokeria
  • 2,5 dl tummaa sokeria
  • 3 munaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ripaus suolaa
  • 1 vaniljatanko tai 0,5 tl vaniljatahnaa
  • 100 g valkosuklaata

  1. Pasta carbonara Laita spaghetti kiehumaan runsaaseen suolattuun veteen.
    Sillä aikaa valmista kastike. Kuutioi pancetta pieniksi kuutioiksi.
    Laita se kylmälle ja kuivalle pannulle ilman öljyä. Kuumenna pannu
    kuumaksi ja paista pancetta rapeaksi. Riko munat kulhoon ja vatkaa
    niistä rakenne rikki. Raasta juusto ja lisää se kananmunien joukkoon.
    Lisää mustapippuri. Sekoita. Kun pasta on al dente kaada siitä vedet
    pois ja kaada valutettu pasta takaisin kattilaan. Kaada päälle
    kananmuna-juusto seos sekä paistettu pancetta ja sekoita nopeasti.
    Tarjoile heti. Kolmen suklaan brownie Sulata tummasuklaa, maitosuklaa
    ja voi kattilassa. Sekoita loput ainekset valkosuklaata lukuunottamatta
    ja lisää suklaa-voi seos joukkoon. Kaada taikina laakeaan vuokaan
    (esim. lasagnevuokaan) ja painele kuutioidut valkoiset suklaapalat
    taikinaan. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. Jäähdytä. Mitään
    aineksia ei tarvitse vatkata, pelkkä sekoitus riittää. Reseptit: Sanna
    Miettunen

Hakusanat:

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit