Mainokset

Pihvi pata

Mainokset

Resepti: Pihvi pata

  • 500 g Naudan sisäpaistia
  • 500 g Naudan ulkopaistia
  • 1 nivel Häränhäntää
  • 2 kpl sipulia
  • 2 kpl yksikyntistä valkosipulia
  • 2 kpl naurista
  • 4 kpl porkkanaa
  • 1 kg perunaa
  • 1 kpl parsakaalia
  • 1 koura mustiatorvisieniä
  • 50 g voita
  • 0,5 pll punaviiniä
  • 5 kpl laakerinlehtiä
  • 1 liru soijaa
  • 1 liru konjakkia
  • 1 hyppy mustapippuria
    1. Ruskistat naisen nyrkin kokoiseksi leikatut lihat ja sipulit voin ja
      muutaman pippurin kera. Liekitä lopputulos konjakilla Laita ruskistetut
      ainekset rautapataan ja lisää punaviini. Lisää paahdetut juurekset.
      Lisää vettä niin, että ainekset peittyvät. Lisää mausteet, sekä
      käsitellyt sienet. Hauduta uunissa miedolla lämmöllä kunnes kokonaiset
      perunat(mieluiten kuorelliset) ovat pehmeitä. Lisää parsakaali ja
      hauduta vielä 20 min. Tarkista maku ja tarjoile.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    vihreat_pavut

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit