Mainokset

Ahven-PerunaLaatikko resepti

Mainokset

Ainekset
4-5 isoa perunaa
ahvenfileitä tai jotain kalaa
1 Sipuli
10 cm purjoa
katkarapuja
tillisilppua
n.2-3 dl Kermaa
suolaa , valkopippuria
( pari rkl kermaviili-kapriskastiketta)
Ohjeet
Siivuta perunat, sipuli ja purjo. Lado voidellun uunivuoan pohjalle n.
puolet perunoista ja sipuli, älä turhaan huuhtele perunoita. Lado
ahvenfileitä sen verran kuin on käytettävissä, ripottele tillisilppua,
suolaa ja pippuria päälle. Lisää katkarapuja ja purjo. Lado loput
perunat päällimmäiseksi. Sekoita kermaan tai ruokakermaan suolaa ja
valkopippuria sekä pari lusikallista kermaviili-kapriskastiketta, jos
sitä sattuu olemaan ( sopii muuten tosi hyvin), kaada päälle ja laita
uuniin 200 noin tunniksi, vähennä lämpöä jos uhkaa kiehua yli,
alemmassa lämpötilassa laatikko hautuu mukavasti
Kaprista voi laittaa muutenkin joukkoon jos haluaa, hakkaa vain
hienoksi muutama kapris ja saa vaihtelua makuun. Hyvää laatikkoa, kalaa
voi vaihdella saannin mukaan, katkaravut voi jättää pois. Yleensä
käytän ruokakermaa, nyt sattui olemaan ylimääräistä kuohukermaa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit