Mainokset

Pienet raparperi-banaanipiiraat

Mainokset

Resepti: Pienet raparperi-banaanipiiraat

Ainekset

  • Pienet raparperi-banaanipiiraat
  • 200 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 muna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • Täyte
  • n. 4 dl raparperia
  • 1 banaani
  • 2 rkl hillosokeria
  • 1 rkl perunajauhoja
  • Lisäksi
  • n. 2 dl kermaa tai vaniliinikastiketta
  • 1 banaani
  • 2-3 dl mansikoita

  1. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää muna hyvin sekoittaen. Sekoita
    kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne vaahdon joukkoon samalla
    sekoittaen. Jaa taikina leivosvuokiin, mutta jätä osa taikinasta kansia
    varten. Painele pohjat vuokiin reunoille asti. Kuori ja paloittele
    raparperi ja banaani pieniksi. Sekoita joukkoon hillosokeri ja
    perunajauhot. Annostele pohjille täytettä. Tee kannet lopusta
    taikinasta joko kaulimella tai käsin muotoillen. Nosta kannet piiraiden
    päälle ja painele reunoja kiinni. Pistele päälle muutama reikä. Paista
    piiraita 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa piiraat vaahdotetun
    vaniljakastikkeen ja viipaloitujen banaanien ja mansikoiden kera.
    Reseptit: Matleena Lahti

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit