Mainokset

Poronkäristys resepti

Mainokset

Ainekset
poron paistia
voita
suolaa
mustapippuria
sipulisilppua
tummaa 1-olutta
Ohjeet
Viipaloi poron paistit jäisinä ohuiksi siivuiksi. Silppua sipuli.
Kuumenna pata kuumaksi ja lisää voi ja osa leikatusta poron paistista.
Kun liha on saanut väriä siirrä se padan toiseen reunaan ja lisää
voinokare ja jälleen hieman poronpaistia. Jatka näin kunnes kaikki
lihat ovat kypsyneet. Lisää mustapippurirouhetta ja sipulisilppu.
Paista lihaa padassa kunnes lihoista irronnut neste on haihtunut. Nyt
lisää suola ja olut. Olutta sen verran, että lihat peittyvät. Hauduta
padassa meheväksi.
Tarjoile perunasoseen ja puolukkahillokkeen kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jouluruokapoyta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit