Mainokset

Haudutettua porsaan fileetä, sienirisottoa ja olutvaahtoa

Mainokset

Resepti: Haudutettua porsaan fileetä, sienirisottoa ja olutvaahtoa

Ainekset

  • Porsaanfilee:
  • 700 g porsaan ulkofileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 l lihalientä
  • 1 plo olutta
  • 2 porkkanaa
  • 1 palsternakka
  • pala juuriselleriä
  • tuoreita yrttejä esim. persiljaa ja timjamia
  • Sienirisotto:
  • 2 dl paistettuja sieniä
  • 1,5 dl risottoriisiä
  • puolikas pieni sipuli hienonnettuna
  • 1 dl valkoviiniä
  • kasvislientä
  • 0,5 dl parmesanraastetta
  • 2 rkl ranskankermaa
  • ruohosipulia
  • 1 rkl voita
  • suolaa
  • valkopippuria
  • Olutvaahto:
  • puolikas sipuli hienonnettuna
  • 2 dl kanalientä
  • 3 dl maitoa
  • 1,5 dl olutta
  • 2 rkl voita

  1. Haudutettu porsaan filee: Mausta porsaan filee kauttaaltaan suolalla ja
    mustapippurilla. Laita liha uunivuokaan, lisää 1plo olutta ja
    lihalientä niin, että liha peittyy. Kuori ja paloittele juurekset ja
    lisää ne sekä muutama yrtinoksa vuokaan. Kypsennä 160 asteisessa
    uunissa 65-70 asteiseksi. anna vetäytyä foliossa n. 10 min. Viipaloi.
    Sienirisotto: Kuullota hienonnettu sipuli pehmeäksi ja lisää riisi sekä
    viini. Sekoita ja anna viinin imeytyä riisiin. Lisää lämmintä
    kasvislientä pikkuhiljaa sekoitellen, kunnes riisi on kypsää (muista
    jättää purutuntuma). Lisää esipaistetut sienet, parmesaaniraaste, voi
    ja ranskankemra sekä ruohosipuli. Sekoita ja mausta suolalla sekä
    valkopippurilla. Olutvaahto: Kuullota hienonnettua sipulia kattilassa
    hetki ja lisää kanaliemi. Keitä niin, että liemestä on puolet jäljellä.
    Lisää maito ja kuumenna. Siivilöi tasaiseksi ja lisää olut sekä voi
    sauvasekoittimella vaahdottaen. Reseptit: Matti Romppanen KULTAINEN
    KAUHA 2006 – kokkikilpailun voittaja

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit