Mainokset

Mie de pain -kuorrutettua porsaan ulkofileetä

Mainokset

Resepti: Mie de pain -kuorrutettua porsaan ulkofileetä

Ainekset

  • 1 kg porsaan ulkofileetä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl vasta jauhettua mustapippuria myllystä
  • Yrttikuorrutus
  • 3 dl tuoreita yrttejä (basilikaa, persiljaa, ruohosipulia)
  • 2 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
  • 120 g voita
  • 1 rkl english mustard-sinappia (colmans)
  • suolaa

  1. Ota liha huoneenlämpöön. Poista kalvot fileen pinnalta ja mausta liha
    suolalla ja pippurilla.
  2. Tee yrttitahna: Poista leivästä kuori. Valmista kuorrutus
    tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa sekoittamalla yrtit,
    leipäviipaleet ja sinappi tasaiseksi tahnaksi. Lisää voi ja sekoita
    hyvin. Levitä yrttikuorrutus lihan pinnalle.
  3. Työnnä paistomittari lihaan ja kypsennä 175 asteessa, kunnes lihan
    sisälämpö on 75 astetta. Peitä filee foliolla, anna seistä noin 15
    minuuttia ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Valele paistoliemellä ennen
    tarjoilua.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit