Mainokset

Porsaan sisäfilee tomaatti-oliivikuorrutuksella

Mainokset

Resepti: Porsaan sisäfilee tomaatti-oliivikuorrutuksella

Ainekset

  • 600 g kalvoista puhdistettua porsaansisäfileetä
  • 2 kpl kaltattua kuorittua tomaattia
  • 1 dl silputtuja huuhdottuja vihreitä oliiveja
  • 2 rkl silputtua ruohosipulia
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • 2 rkl maustamatonta majoneesia
  • 2 rkl raastettua parmesanjuustoa
  • 4 rkl Dijon-sinappia
  • mustapippuria

  1. Tee pitkällä terävällä veitsellä viillot ristiin fileen paksusta
    päästä. Laita sinappi pursotinpussilla fileen sisään. Ruskista lihan
    pinta kauniin ruskeaksi pannulla. Sekoita reseptin raaka-aineet
    keskenään ja tarkasta maku. Sivele tahna fileiden päälle ja paista 180
    asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Anna fileiden vetäytyä hetki
    ennen kuin leikkaat ne viipaleiksi. Käytä paistoliemi kastikkeena.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit