Mainokset

Hunajamarinoitu possun uunifilee, sinappikastiketta ja

Mainokset

Resepti: Hunajamarinoitu possun uunifilee, sinappikastiketta ja

Ainekset

  • Hunajamarinoitu possun uunifilee:
  • 700 g possun ulkofileetä
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 3 rkl hunajaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 tuore chili
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Yrttiperunat:
  • 6 Rosamunda-perunaa
  • ruokaöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • erilaisia yrttejä
  • Sinappikastike:
  • 1 prk ranskankermaa
  • 2-3 tl hyvää sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • sokeria
  • hienonnettua ruohosipulia

  1. Hunajamarinoitu possun uunifilee: Hienonna chili sekä valkosipuli ja
    sekoita ne öljyn joukkoon. Lisää hunaja sekä suolaa ja mustapippuria.
    Hiero seos tasaisesti fileen pintaan ja anna marinoitua 1-2 tuntia.
    Mausta fileen pinta vielä suolalla ja pippurilla. Pistä
    paistolämpömittari fileen paksuimpaan kohtaan ja nosta filee
    uunivuokaan. Paista fileetä 175 asteisessa uunissa n. 50 minuuttia tai
    kunnes sisälämpötila on n 75 astetta. Yrttiperunat: Leikkaa perunat
    lohkoiksi ja laita ne kulhoon. Sekoita joukkoon öljy sekä mausteet.
    Kaada perunat possunfileen viereen uunivuokaan ja paista uunissa n. 50
    minuuttia. (Voit sekoittaa perunalohkojen joukkoon myös esim.
    pikkuporkkanoita.) Sinappikastike: Hienonna sipuli ja kuullota se
    pienessä öljytilkassa pehmeäksi. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja anna
    makujen tasaantua hetki jääkaapissa. Reseptit: Sanna Miettunen

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit