Mainokset

Possun noisetit, persiljaperunat ja curry-omenakastike

Mainokset

Resepti: Possun noisetit, persiljaperunat ja curry-omenakastike

Ainekset

  • Possun noisetit:
  • n.700 g porsaan sisäfileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • seesaminsiemeniä
  • voita paistamiseen
  • Persiljaperunat:
  • 1 kg perunoita
  • nippu persiljaa hienonnettuna
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Curry-omenakastike:
  • 1 omena
  • 3 dl lihalientä
  • 2 dl omenamehua
  • 1 rkl currya
  • 3 rkl omenasosetta
  • 4 rkl hunaja-omenaetikkaa
  • 1 pieni sipuli
  • mustapippuria
  • ripaus cayennenpippuria
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl maizenaa
  • 2 rkl lihalientä
  • nokare voita

  1. Possun noisetit: Leikkaa possun sisäfilee n. 1 cm paksuisiksi
    viipaleiksi ja painele niitä hieman ohuemmiksi. Mausta suolalla ja
    pippurilla. Kuumenna pannu ja sulata siinä nokare voita. Paista
    noisetit kauniin kullanruskeiksi ja lisää pannulle seesaminsiemeniä.
    Pyörittele noisetit seesaminsiemenissä ja nosta pois pannulta.
    Persiljaperunat: Kuori perunat ja keitä ne kevyesti suolalla
    maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja höyrytä perunat kuiviksi. Kaada
    perunoille oliiviöljy ja mausta persiljalla, suolalla ja pippurilla.
    Curry-omenakastike: Kuori ja lohko omena. Kuullota kattilassa
    omenalohkot, curry ja sipuli. Lisää lihaliemi, omenamehu, omenasose ja
    mausteet. Anna kiehua n. 15 min. Siivilöi, ja keitä lientä niin, että
    jäljelle jää n. 3 dl nestettä. Lisää fariinisokeri, sekoita ja anna
    vielä kiehahtaa. Sekoita maizena lihaliemitilkkaan ja lisää suurus
    ohuena nauhana kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Lisää voi. Keitä
    pari minuuttia. Tarkista maku. Reseptit: Alex Nurmi

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jaatelo

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit