Mainokset

Possun ulkofileepihvit ja peruna-palsternakkapaistos

Mainokset

Resepti: Possun ulkofileepihvit ja peruna-palsternakkapaistos

Ainekset

  • Possun ulkofileepihvit:
  • 1 kg porsaan ulkofileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • maustevoi:
  • 100 g voita
  • 1 tl kuivattua chiliä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • tabascoa
  • mustapippuria
  • Peruna-palsternakkapaistos:
  • 6 perunaa
  • 2 palsternakkaa
  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen paprika
  • 2 oksaa tuoretta rosmariinia
  • 0,5 dl öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

  1. Possun ulkofileepihvit: Leikkaa filee kahdeksaksi pihviksi ja anna
    niiden levätä huoneen lämmössä noin 30 minuuttia. Sekoita sillä välin
    pehmennyt voi ja kaikki mausteet. Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin
    odottamaan hetkeksi. Ripottele pihvien pintaan suolaa ja mustapippuria.
    Kuumenna pannu ja paista pihvit kypsiksi. Nosta valmiin pihvin päälle
    voita ja tarjoa peruna-palsternakkapaistoksen kanssa.
    Peruna-palsternakkapaistos: Kuori perunat, palsternakat sekä sipuli.
    Leikkaa kaikki raaka-aineet lohkoiksi ja hienonna rosmariini sekä
    valkosipulin kynnet. Sekoita kulhossa juureslohkot sekä mausteet ja
    öljy. Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa noin 40
    minuuttia. Reseptit: Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

Mainokset
Sivut