Mainokset

Tuhdisti maustetut possun ribsit ja tomaattisalaatti

Mainokset

Resepti: Tuhdisti maustetut possun ribsit ja tomaattisalaatti

Ainekset

  • Possun ribsit:
  • 600 g porsaan kylkiluita, ribseiksi leikattuna
  • 2 l mietoa lihalientä
  • kokonaisia mustapippureita
  • Maustekastike:
  • 1 dl HP- kastiketta
  • 1 dl sweet chili kastiketta
  • 1 rkl Dijon- sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • Tomaattisalaatti:
  • 3-4 tomaattia pieniksi kuutioituna
  • 2 sipulia hienonnettuna
  • 1 dl basilikaa hienonnettuna
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

  1. Possun ribsit: Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää ribsit joukkoon.
    Liemen alkaessa uudelleen kiehua, kaavi reikäkauhalla vaahto pois. Anna
    lihojen kiehua hiljalleen kunnes ovat kypsiä ja liha irtoaa luista ( 1-
  2. tuntia). Kaada liemi pois ja anna ribsien jäähtyä. Nosta ribsit
    uunipellille ja sivele ribseihin maustekastiketta. Grillaa 220
    asteisessa uunissa, noin 10- 15 minuuttia herkullisen rapeiksi.
    Maustekastike: Sekoita kaikki aineet kulhossa sekaisin ja sivele ribsit
    maustekastikkeella. Tomaattisalaatti: Sekoita salaatin ainekset
    keskenään ja tarjoile grilliribsien lisukkeena. Reseptit: Antti Vahtera

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

piirakka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit