Mainokset

Punajuuri-ricotta pappardelle

Mainokset

Resepti: Punajuuri-ricotta pappardelle

  • 2 kpl kypsiä punajuuria
  • 2 dl tuoretta ricotta-juustoa
  • 4 rkl sitruunan mehua
  • 1/2 dl valkoviiniä
  • öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • rucolaa
  • 1 kg kypsää pastaa (n.150g raakaa pastaa/hlö)
    1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Keitä paketin ohjeen
      mukaan n. 13 minuuttia, kunnes pasta on al dente eli kovan kypsää.
      Viipaloi kypsät punajuuret ohuiksi viipaleiksi. Lämmitä öljy pannulla
      ja laita punajuuriviipaleet pannulle. Lisää valkoviini, sitruunamehu ja
      pasta ja lämmitä. Lisää lopuksi ricotta-juusto pieninä lusikallisina,
      sekä rucola. Pyöräytä pannulla ja annostele lautasille.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    pizza

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit