Mainokset

Poron rose -sisäfile ja rioja punaviinikastike fuusio resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 1 kpl espanjalaista perunamunakasta (ks. linkki)
* 3 kpl poronvasan sisäfilettä
* 1 tl mustapippuria karkeana rouheena
* 2 rkl dijonsinappia
* 1 tl worchestershire kastiketta
* kastike
* 2 kpl salottisipulia
* 3 dl Riojan punaviiniä
* 3 dl riistafondista tehtyä lihalientä
* 2 rkl voita
* 2 tl tummaa maizenaa (ruskealle kastikkeelle)
* 3 tl valkoviinietikkaa
Poron rose -sisäfile ja Rioja punaviinikastike fuusio 4 Annosta
Munakas
Valmista munakas edellisenä päivänä, lämmitä tarjoilua varten
Poro
Sekoita dijon, worchestershire, pippuri ja anna vasan fileiden
marinoitua huoneenlämössä pari tuntia.
Kastike
Kuullota erittäin hienoksi pilkotut sipulit voissa, sihauta joukkoon
etikka. Kaada päälle viini ja lihaliemi. Anna kiehua rauhakseen n 10
minuuttia. Suurusta kylmään veteen sekoitetulla maissijauholla.
Paistaminen
Paista fileet kuumalla valurautapannulla, koska fileet ovat pieniä ja
ohuita, niin alle pari minuuttia per puoli on riittävä. Anna vetäytyä
hetki, leikkaa ja asettele kuumennetuille lautasille, siivu omlettia ja
päälle yhdistävä kastike.
* Poron rose -sisäfile ja Rioja punaviinikastike fuusio
* Poron rose -sisäfile ja Rioja punaviinikastike fuusio
Resepti: Poron rose -sisäfile ja rioja punaviinikastike fuusio 4 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkele_lihat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit