Mainokset

Valkosuklainen tiramisukakku resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 50 g voita
* 4 munaa
* 1,3 dl sokeria
* 1,3 dl vehnäjauhoja
* 30 g tummaa kaakaojauhetta
*
* 1,5 dl espressoa
* 1 dl kermalikööriä
* 100 g valkosuklaata
*
* 500 g mascarpone-juustoa
* 0,8 dl sokeria
* 2 munankeltuaista
* 1 dl sherryä
*
* 0,5 dl tummaa kaakaojauhetta
* 200 g tummaa suklaata

Valkosuklainen tiramisukakku

POHJA:
Sulata ja jäähdytä voi. Vaahdota munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi.
Lisää varovasti voisula ja jauho-kaakaoseos. Levitä leivinpaperoidulle
uunipellille ja paista 180 asteessa 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

KOSTUTUS:
Valitse isohko vuoka ja revi kakkupohjasta palasia, jotka peittävät
vuoan pohjan. Loput pohjapalat jäävät kokin naposteltaviksi 🙂 Keitä
espresso. Kostuta pohja espressolla ja liköörillä todella kosteaksi.
Sulata valkosuklaa ja kaada raidoiksi pohjan päälle.

TÄYTE:
Vatkaa mascarpone, sokeri, keltuaiset ja sherry kiiltäväksi vaahdoksi.
Levitä pohjan päälle.

KORISTELU:
Siivilöi päälle paksu kerros tummaa kaakaojauhetta. Rouhi tumma suklaa
lastuiksi ja levitä paksulti päälle. Anna vetäytyä kylmässä muutamia
tunteja tai yön yli.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juusto

Comments are closed.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit