Mainokset

Reseptit sanoilla ‘ankka’

Kokonaisena paistettu ankka

Resepti: Kokonaisena paistettu ankka

Ainekset

  • 2 dl vaaleaa leipäraastetta
  • 1 dl kuivattuja tai tuoreita viikunoita
  • 1 dl kuivattuja tai tuoreita aprikooseja
  • 2 sipulia
  • kanalientä kostukkeeksi
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 ankka

  1. Pienennä viikunat, aprikoosit ja sipulit, sekoita leipäraasteen
    joukkoon. Kostuta täyte kanaliemellä ja mausta suolalla ja pippurilla.
    Täytä ankka. Kokonainen ankka paahdetaan uunissa n. 175 asteessa 1
    tunti/2kg. Liha on sopivan roseeta kun sen siälämpötila on 60 astetta.
    Ankkaa on hyvä käännellä paiston aikana. Ankan pintaan tulee pistellä
    reikiä terävällä veitsellä ennen paistoa. Paistamisen aikana ankkaa
    kannattaa valella paistoliemellä. Vinkki: Kokonainen ankka on kätevä
    valmistaa paistopussissa tai ritilän päällä uunissa pelti alapuolella.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kanapasta
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit