Mainokset

Reseptit sanoilla ‘banskuhillo’

Paras Banskuhillo resepti

Ainekset
5-6 kpl banaaneja kuutioituna
loraus sitruunamehua
4 rkl hunajaa
2 tl vaniljasokeria
1 pkt hillosokeria
n.1+ dl mango-ananas-passion mehua tai banaani-sitruuna nektari
Ohjeet
Kuori ja kuutioi banaanit. Poista tummuneet osat banaaneista. Älä käytä
liian kypsiä banaaneja, joissa kuori jo tummunut kokonaan, hillosta
tulee imelän tuoksuinen. Sopiva kypsyysaste on kun tuoksu on makeahko
ja banaani pehmeää.
Laita banaanikuutiot kattilaan, loraus sitruunanmehua ja hunajaa
+vaniljasokeri. Lisää hillosokeri ja mehu. Kiehauta pakkauksen ohjeen
mukaan, sekoittele. Mehu voi olla mitä tahansa tuoremehua tai nektaria,
missä on esim.
mangoa,ananasta,passionhedelmää,sitruunaa,appelsiinia,banaania..
Kaada kuuma hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje tiiviisti ja laita
jääkaappiin.
Valmis hillo säilyttää kauniin kullankeltaisen värinsä, eikä tummu
kakuntäytteenä. Kokeiltu on ja oli aivan ihanan makuista!
Huom! Hillo on paras käyttää jo muutaman päivän kuluessa. Parissa
viikossa banaanipalat voivat muuttua ikävän sitkeiksi vaikka hillon
maku ei kärsikään. Nestettä (mehua) on myös hyvä lisätä kuten ohjeessa
sanotaan, muuten hilloke hyytyy liikaa.
Vinkki: Kokeile lämpimien vohvelien/lettujen ja jäätelön kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

friteerattu_kana
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit