Mainokset

Reseptit sanoilla ‘broileri-pastavuoka’

Paprikainen broileri-pastavuoka ja mustikoita

Resepti: Paprikainen broileri-pastavuoka ja mustikoita

Ainekset

  • Paprikainen broileri-pastavuoka:
  • 1 sipuli
  • 2 reilun kokoista paprikaa
  • 400 g broilerinfileesuikaleita
  • 2 tl currya
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl inkiväärijauhetta
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 2 dl juustoista ruokakermaa
  • 400 g pastaa
  • juustoraastetta
  • tilkka öljyä
  • Mustikoita ja sitruunavaahtoa:
  • 3 dl pakastemustikoita
  • 0,5 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 prk sitruunalla maustettua rahkaa
  • 1 dl kuohukermaa

  1. Paprikainen broileri-pastavuoka: Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi
    suolalla maustetussa vedessä. Hienonna sipuli ja suikaloi paprikat.
    Kuullota kasvikset pehmeiksi pannulla. Sekoita curry, paprikajauhe,
    inkivääri sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria keskenään. Pyöritte
    broilerisuikaleet mausteissa. Ota kasvikset sivuun ja ruskista
    broilerisuikaleet pannulla. Sekoita pastakattilassa kasvikset, pasta ja
    broilerisuikaleet. Kaada seos kevyesti öljyttyyn uunivuokaan ja kaada
    päälle juustoinen ruokakerma. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja
    paista 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Tarjoile. Mustikoita ja
    sitruunavaahtoa: Sekoita sulaneiden mustikoiden joukkoon sokerit ja
    lusikoi mustikat laseihin. Vatkaa kermavaahdoksi ja nostele
    sitruunarahkan joukkoon. Lusikoi rahkavaahtoa mustikoiden päälle ja
    tarjoile. Reseptit: Teresa Välimäki

Hakusanat:

Kuva galleriasta

illallinen
Mainokset
Sivut