Mainokset

Reseptit sanoilla ‘broileria’

Broileria riisivihannespedillä

Resepti: Broileria riisivihannespedillä

  • 4kpl marinoituja broilerin koipireisiä
  • 2.5dl pitkäjyväisiä riisiä
  • 1tlk (185g) herkkusieniä viipaleina
  • 1dl sipulikuutioita
  • 1 punainen paprika
  • 2tl pizzamaustetta
  • 1 kananliemikuutio
  • 5dl vettä
    1. Voitele iso uunivuoka. Valuta herkkusienistä liemi. Kuutio paprika ja
      sipuli. Mittaa vuoan pohjalle riisi sekä päälle herkkusienet ja sipuli
      ja paprikakuutiot sekä mausteeksi pizzamaustetta. Paloittele
      liemikuutio vuokaan ja kaada vesi joukkoon. Lado päällimmäiseksi
      broilerit. Kypsennä 200 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 1
      tuntu. Peitä loppuvaiheessa foliolla.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    leikkele_lihat

    Broileria nuudelien kera

    Resepti: Broileria nuudelien kera

  • 300 g broilerisuikaleita
  • 1 vihreä paprika
  • 2 tlk herkkusieniviipaleita
  • 1 tlk säilykepersikoita
  • 1 sipuli
  • 1 pala aurajuustoa
  • 2 pkt nuudeleita
    1. Keitä nuudelit ohjeen mukaan. Kypsennä broilerisuikaleet pannulla.
      Pilko paprika, persikat ja sipuli paloiksi. Lisää vihannekset
      broilerien joukkoon. Kuumenna. Kaada nuudelit broileriseokseen ja
      sekoita. Lisää viimeiseksi aurajuusto paloiteltuna padan sekaan.
      Kuumenna hiukan.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    joulujalkiruoka

    Broileria punaviini-suklaakastikkeella

    Resepti: Broileria punaviini-suklaakastikkeella

    Ainekset

    • 2 dl demi glace tummaa kastikepohjaa
    • 2 dl punaviiniä
    • 2 dl kermaa
    • 2 rosmariinin oksaa
    • 50 g tummaa suklaata
    • 4 broilerin rintafileetä
    • suolaa
    • 2 tl roseepippuria
    • 2 tl viherpippuria
    • 2 tl mustapippuria

    1. Sekoita kattilassa demi glace, punaviini ja kerma. Nosta rosmariini
      kastikkeeseen. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min. Rouhi suklaa
      ja lisää se kastikkeeseen. Sekoita. Mausta broilerinfileet suolalla ja
      paista kypsiksi parilalla. Murskaa pippurit ja hiero murska
      broilerinfileen pintaan. Tarjoile kastikkeen kanssa. Lisukkeeksi sopii
      esim. avokadosta ja tomaateista tehty salaatti. Valmistusaika: 30 min
      Annos 440 Kcal

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    mansikat

    Broileria riisipedillä!

    Resepti: Broileria riisipedillä!

    Ainekset

    • 1 PKT Broilerin hunajamarinoituja rintaleikkeitä
    • 2 kpl Kanaliemikuutiota, Kurkuma maustetta
    • 1 Prk Ruokakermaa ( vähärasvaista )
    • 1 PKT Riisiä ( Pitkäjyväistä )
    • 1-2 Pss Herne-Maissi-Paprika

    1. Lado 6 dl riisä (keittämätöntä ) vuokaan. Mausta 2 tl kurkumaa 2 tl
      suolaa.Sekoita. Lisää herne-maissi-paprikat riisien päälle.Tämän
      jälkeen laita broilerin rintaleikkeet koko hoidon päälle. Keitä 1,4 l
      vettä johon sekoitat kanaliemikuutiot. Kaada liemiseos koko satsin
      päälle.Lisää vielä purkillinen ruokakermaan kaiken joukkoon. paista
      uunissa 200 asteessa n.1 tunti.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    pizza

    Broileria ja oliiveja

    Resepti: Broileria ja oliiveja

    Ainekset

    • 400 g broileri- tai kalkkunasuikaleita
    • 1 tl oreganoa
    • 1 tl timjamia
    • ripaus tuoretta salviaa
    • ripaus muskottipähkinää
    • suolaa
    • chilimaustetta
    • 2 rkl öljyä
    • 4 rkl sitruunamehua tai valkoviiniä
    • kivettömiä mustia oliiveja
    • 1 prk tomaattimurskaa
    • mustapippuria myllystä

    1. Sekoita yrttimausteet, suola, sitruunan mehu, öljy ja
      broilerisuikaleet. Pane jääkaappiin. Valmista tomaattikastike: sekoita
      tomaattimurska ja oliivit ja anna kiehua hiljaa miedolla lämmöllä
      kannen alla n. 10 minuuttia. Lisää broilerisuikaleet marinadeineen ja
      keitä hiljaa kypsäksi kannen alla. Tarjoa lisänä (laihdutuksen
      vaiheesta riippuen)salaattia: 2-3 salaattilaatua, silputtuja
      aurinkokuivattuja tomaatteja ja kastikkeena laimennettua sitruunamehua
      ja päälle myllystä mustapippuria. Lisäkkeenä voit tarjota viipaloituja
      uuniperunoita: Lohko perunat esim. 6 kpl veneiksi ja pane ne
      pakastepussiin. Sekoita 1-2 rkl öljyä, suolaa, timjamia, chiliä ja
      oreganoa maun mukaan. Lisää pussiin. Vello pussia huolellisesti, niin
      että öljyä tarttuu varmasti jokaisen perunalohkon molemmille puolille.
      Laita perunat vieri viereen uuniin 175°C, ja käännä välillä. Paista
      pehmeiksi.Paistoaika riippuu perunalajikkeesta. Jos teet perunoita
      lisukkeeksi, aloita niillä, niiden kypsyessä muukin ruoka on valmista!

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    pizza_ranskalaiset

    Broileria makeassa kaaliviitassa

    Resepti: Broileria makeassa kaaliviitassa

    Ainekset

    • 300 g Broilerin jauhelihaa
    • 1 pieni Keräkaali
    • 1 sipuli
    • 2 rkl hunajaa
    • 1 l kanalientä
    • 1 rkl soijaa
    • suolaa
    • pippuria

    1. Keitä kaalinlehtiä kanaliemessä sen verran, että ne hiukan pehmenevät.
      Leikkaa kova kanta-osa irti kustakin lehdestä pienellä viillolla.
      Ruskista jauheliha öljyssä ja soijassa, lisää hienonnettu sipuli,
      kuullota se ja mausta koko hoito suolalla ja pippurilla. Kääri seos
      kaaliviitoihin ja asettele kääryleet vuokaan. Voitele hunajalla ja
      paista. Nauti puolukkasoseen ja perunamuussin kera, kyytipoikana olutta
      ja viipale tuhtia ruisleipää ja oikeaa voita.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    lohikala

    Kasviksia ja broileria wokissa

    Resepti: Kasviksia ja broileria wokissa

  • 400 gr broilerin rintafilettä suikaleina
  • pippuria
  • soijaa, currya, chiliä
  • 3 rkl öljyä
  • 2 sipulia
  • 4 porkkanaa
  • 170 gr Pussi minimaissia (pakaste)
  • 1 pussi papuja
  • pala inkivääriä
  • 100 gr mung pavun ituja
  • 3 rkl limetin tai sitruunan mehua
  • 2 rkl hunajaa
  • Pinnalle: ruohosipulia tai kevätsipulia
    1. Leikkaa broilerin palat suikaleiksi ja pienemmiksi paloiksi ja mausta
      pippurilla, soijalla ja chilillä. Anna maustua kasvisten käsittelyn
      ajan. Pilko sipulit, suikaloi porkkanat tikuiksi. Kuumenna öljy
      wokissa. Lisää broilerinpalat ja sipuli. Lisää porkkasuikaleet.
      Kypsennä muutama minuutti ja kaada wokiin minimaissit ja pakastepavut.
      Raasta inkivääri ja lisää se, limetin mehu ja hunaja wokiin. Huuhtele
      idut ja sekoita joukkoon. Kuumenna muutama minuutti ja tarjoa heti
      riisin tai nuudeleiden kanssa.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    letut

    Omenaista broileria

    Resepti: Omenaista broileria

    Ainekset

    • 3 kpl luutonta broilerin rintaa paloiteltuna
    • 8 kpl kiinteitä ja happamia suomalaisia omenoita
    • 1 kpl keskikokoinen sipuli
    • 2-8 kpl valkosipulin kynsiä
    • 0,5 tl kanelia
    • 2 rkl hunajaa
    • 0,5 kpl chiliä

    1. Kiitokset tästä reseptistä Jussille! Laita paksupohjaiseen kasariin tai
      kattilaan (itse käytän läpinäkyvää Pyrex-pataa) n. 4 cm hyvää
      ruokaöljyä. Kuumenna kuumaksi. Kuori ja pilko omenat isohkoiksi
      palasiksi, samoin sipuli. Valkosipulinkynnet kuoritaan. Laita pataan
      broilerin palat, kun ne ovat saaneet väriä, lisää sipulit ja vähän
      myöhemmin omenat. Sitten chili, hunaja ja kaneli. Laske lämpö ykköselle
      ja anna muhia 15-20 min. Keitä riisi. Tarjoile keveän kaalisalaatin
      kanssa – kaalia silputtuna ja kaulittuna, sitruunan mehu, loraus öljyä,
      valkopippuria myllystä ja suolaa.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    keitto

    Broileria välimeren tapaan

    Resepti: Broileria välimeren tapaan

    Ainekset

    • 4 broilerin rintafilettä, valmiiksi marinoituja
    • aurinkokuivattua tomaattia
    • valmista pesto-kastiketta
    • fetaa
    • valkosipulituorejuustoa
    • öljyä paistamiseen
    • kermaa tai ruokacremeä n. 2 dl

    1. Paista broilerin rintaleikkeet kevyesti pannulla, lado fileet
      uunivuokaan, hieman kermaa pohjalle ja paista n 200 asteessa n. 20 min.
      Nappaa hetkeksi uunista ja voitele fileiden pintaan hieman
      pestokastiketta, roiskaise perään reilu ruokalusikallinen
      valkosipulituorejuustoa ja aurinkokuivattua tomaattia maun mukaan joko
      pieneksi hakattuna tai isompana biittinä…hauduttele vielä n. 15 min,
      alenna lämpöä hieman…ehkä n.150 asteeseen, ota uunista ja murustele
      fetajuustoa pinnalle, lisukkeeksi riisiä ja salaattia

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    letut

    Broileria currykastikkeessa

    Resepti: Broileria currykastikkeessa

    Ainekset

    • 3 kpl marinoituja broilerin rintafilettä
    • 2-3 dl kermaa
    • currya maun mukaan

    1. Paista rintafileet paistinpannulla melkein kypsäksi lisää paiston
      loppuvaiheessa pannulle kerma ja mausta currylla kiehauta niin että
      kerma saostuu tarjoa riisin ja salaatin kera. Hyvää ruokahalua!!

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    mansikat
    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit