Mainokset

Reseptit sanoilla ‘broileria’

Broileria riisivihannespedillä

Resepti: Broileria riisivihannespedillä

  • 4kpl marinoituja broilerin koipireisiä
  • 2.5dl pitkäjyväisiä riisiä
  • 1tlk (185g) herkkusieniä viipaleina
  • 1dl sipulikuutioita
  • 1 punainen paprika
  • 2tl pizzamaustetta
  • 1 kananliemikuutio
  • 5dl vettä
    1. Voitele iso uunivuoka. Valuta herkkusienistä liemi. Kuutio paprika ja
      sipuli. Mittaa vuoan pohjalle riisi sekä päälle herkkusienet ja sipuli
      ja paprikakuutiot sekä mausteeksi pizzamaustetta. Paloittele
      liemikuutio vuokaan ja kaada vesi joukkoon. Lado päällimmäiseksi
      broilerit. Kypsennä 200 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 1
      tuntu. Peitä loppuvaiheessa foliolla.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    jaatelo

    Broileria nuudelien kera

    Resepti: Broileria nuudelien kera

  • 300 g broilerisuikaleita
  • 1 vihreä paprika
  • 2 tlk herkkusieniviipaleita
  • 1 tlk säilykepersikoita
  • 1 sipuli
  • 1 pala aurajuustoa
  • 2 pkt nuudeleita
    1. Keitä nuudelit ohjeen mukaan. Kypsennä broilerisuikaleet pannulla.
      Pilko paprika, persikat ja sipuli paloiksi. Lisää vihannekset
      broilerien joukkoon. Kuumenna. Kaada nuudelit broileriseokseen ja
      sekoita. Lisää viimeiseksi aurajuusto paloiteltuna padan sekaan.
      Kuumenna hiukan.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    juusto

    Broileria punaviini-suklaakastikkeella

    Resepti: Broileria punaviini-suklaakastikkeella

    Ainekset

    • 2 dl demi glace tummaa kastikepohjaa
    • 2 dl punaviiniä
    • 2 dl kermaa
    • 2 rosmariinin oksaa
    • 50 g tummaa suklaata
    • 4 broilerin rintafileetä
    • suolaa
    • 2 tl roseepippuria
    • 2 tl viherpippuria
    • 2 tl mustapippuria

    1. Sekoita kattilassa demi glace, punaviini ja kerma. Nosta rosmariini
      kastikkeeseen. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min. Rouhi suklaa
      ja lisää se kastikkeeseen. Sekoita. Mausta broilerinfileet suolalla ja
      paista kypsiksi parilalla. Murskaa pippurit ja hiero murska
      broilerinfileen pintaan. Tarjoile kastikkeen kanssa. Lisukkeeksi sopii
      esim. avokadosta ja tomaateista tehty salaatti. Valmistusaika: 30 min
      Annos 440 Kcal

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    katkarapusalaatti

    Broileria hedelmäisellä salaattipedillä sekä valkosipulileipiä

    Resepti: Broileria hedelmäisellä salaattipedillä sekä valkosipulileipiä

    Ainekset

    • 280 g broilerin marinoituja filesuikaleita
    • 1 prk ananaspaloja
    • 2 kpl tuoreita persikoita
    • 0,5 kpl punasipulia
    • kahta erilaista salaattilaj. saatavuuden mukaan
    • kirsikkatomaatteja
    • tuoretta basilikaa
    • oliiviöljyä
    • mausteita
    • valkosipulia
    • juustoraastetta
    • paahtoleipää (pizzamaustettu)

    1. . Lämmitä uusi 250 astetta (kiertoilma 225). Aseta paahtoleivät
      pellille ja voitele ne päältä murskatulla valkosipulilla maustetulla
      oliiviöljyllä ja ripottele päälle juustoraastetta. Kuorruta uunissa n.
    2. -7 min., niin että ovat kauniin ruskeita ja rapeita. 2. Kypsennä
      broilerisuikaleet pannulla. Lorauta pannulle hieman ananasmehua
      (purkista). 2. Revi broilerisuikaleiden kypsymisen aikana salaatti
      suoraan lautaselle. 3. Aseta salaatin päälle punasipulisilppu,
      ananaspaloja, ohuehkot persikan lohkot ja puolitet kirsikkatomaatit. 4.
      Tee kastike oliiviöljystä, basilikasilpusta, mustapippurista,
      ripauksesta suolaa ja sokeria. 5. Annostele broilerisuikaleet
      salaattipedin päälle ja ’roiskaise’ kastiketta sopivasti mausteeksi. 6.
      Tarjoillaan heti valkosipulileipien kera.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    juusto

    Mausteista broileria ja couscous-salaattia

    Resepti: Mausteista broileria ja couscous-salaattia

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 1-2 rkl viismaustetta
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl inkivääri siirappia
  • 2 rkl öljyä
  • Couscous-salaatti:
  • 200 g couscousia
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 punainen paprika
  • 1 punasipuli
  • pala kesäkurpitsaa
  • tuoretta minttua
  • pala tuoretta punaista chiliä
  • suolaa, mustapippuria
    1. Mausteista broileria: Sivele fileille kevyesti pullasudilla
      inkiväärisiirappia ja kierittele ne sitten viismausteessa, joka on
      maustettu suolalla. Paista fileisiin pannulla nopeasti väri pintaan ja
      kypsennä loppuun 200 asteisessa uunissa, noin 15 minuuttia. Anna hetken
      jäähtyä ja leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi ja nostele salaatin päälle
      tai viereen. Helmicouscous- salaatti: Keitä couscous kypsäksi suolalla
      maustetussa vedessä ja jäähdytä. Sekoita joukkoon, oliiviöljy,
      sitruunamehu sekä sitruunan raastettu kuori. Hienonna paprika,
      aurinkokuivatut tomaatit, sipuli, chili sekä kesäkurpitsa ja lisää
      joukkoon. Hienonna lopuksi minttu ohuiksi suikaleiksi ja sekoita
      salaatin joukkoon. Tarkista maku ja tarjoa broilerin kera.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    paistetut_perunat_uunissa

    Broileria a la ville

    Resepti: Broileria a la ville

    Ainekset

    • valkopippuria
    • suolaa
    • Appelsiinisiirappi:
    • 4 dl appelsiini mehua
    • 1 dl sokeria
    • tilkka siirappia ja balsamicoa
    • 1 cl sitruuna mehua
    • 1 rkl hunajaa
    • 1 kpl Broilerin rintafileetä

    1. Siirappi: Sekoita kaikki aineet keskenään ja kuumenna kunnes seos on
      siirappimaista. Tarkista maku. Paista fileetä grillissä kummaltakin
      puolelta, samalla sivele appelsiinisiirappia kumpaakin puolelle. Mausta
      file suolalla ja valkopippurilla Chileläinen punaviini,Casillero del
      Diablo täydentää ateriaa täyteläisellä maullaan.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    grillaus

    Haudutettua broileria ja vihannesriisiä

    Resepti: Haudutettua broileria ja vihannesriisiä

    Ainekset

    • Broileri:
    • 1 broileri
    • 4 l kanalientä
    • 2 porkkanaa
    • 2 sipulia
    • pala varsiselleriä
    • 2 rkl currya
    • mustapippureita
    • 1 pnt tuoretta korianteria
    • ruokaöljyä
    • suolaa
    • Riisi:
    • 6 dl kypsää basmatiriisiä
    • 1 porkkana
    • 2 dl pakasteherneitä
    • 1 sipuli
    • tilkka öljyä
    • persiljaa

    1. Broileri: Ruskista broileri rintapuoli alas päin paistinpannulla
      öljyssä. Hiero linnun nahkaan suolaa ja currya. Nosta se kattilaan tai
      pataan ja peitä kanaliemellä. Lisää mukaan myös kuoritut ja kuutioidut
      juurekset, selleri, sipuli ja muutama mustapippuri. Hauduta noin 1-1,5
      tuntia miedolla lämmöllä. Lisää lopuksi joukkoon korianteri. (Kuori
      keittämisen aikana pinnalle muodostuvaa vaahtoa, näin saat kirkkaan
      liemen esim. keittoa varten.) Paloittele kypsäbroileri ja tarjoile
      vihannesriisin kera. Vihannesriisi: Viipaloi porkkana ja hienonna
      sipuli sekä persilja. Paista kasviksia pannulla kuumassa öljyssä. Lisää
      joukkoon riisi ja jatka paistamista vielä hetki. Mausta lopuksi
      suolalla ja pippurilla sekä persiljalla. Reseptit: Henri Alén / Ruokala

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    jalkiruoka

    Broileria ja cashewpähkinää

    Resepti: Broileria ja cashewpähkinää

    Ainekset

    • n. 300 g broilerin fileetä
    • 1 rkl maissi- tai ohratärkkelystä
    • Marinadi:
    • 1 rkl sokeria
    • 1 tl seesamiöljyä
    • 1 rkl soijaa
    • Wok:
    • 100 g cashew-pähkinöitä
    • 2 cm:n pala inkivääriä
    • 2 valkosipulin kynttä
    • 1 pieni purjo
    • 1 sipuli
    • n.250 g parsakaalia
    • 227 g:n tlk ananasrenkaita
    • Kastike:
    • 2 tl maissi- tai ohratärkkelystä
    • 1 rkl soijakastiketta
    • ananastölkin liemi
    • paistamiseen öljyä

    1. Leikkaa broileri (tai kalkkuna) noin 3 cm:n suikaleiksi. Ripottele
      maissijauhot pinnalle ja kääntele paloja, jotta maissijauhot levittyvät
      tasaisesti paloille. Sekoita marinadiaineet ja kaada jauhotetuille
      broileripaloille. Anna maustua n 15 min. Silppua inkivääri ja
      valkosipulit. Suikaloi purjo, sipuli, parsakaalin kuorittu varsiosa.
      Leikkaa parsakaalinnuput pienemmiksi. Paloittele ananasrenkaat. Paahda
      cashew-pähkinöitä kuumalla wok-pannulla hetki. Varo, etteivät ne pala.
      Poista pähkinät pannulta. Kaada pannulle 2 rkl öljyä ja paista
      valkosipulia ja inkivääriä siinä hetki. Lisää purjo-, parsakaalinvarsi-
      ja sipulisuikaleet. Paista noin 3 minuuttia ja lisää kanapalat. Jatka
      kypsennystä 3-4 min. Kaada lopuksi joukkoon parsakaalin kukinnot.
      Kääntele hetki. Sekoita kastikeainekset ja kaada ne wokkiin
      ananaspalojen ja pähkinöiden kanssa. Sekoita ja kiehauta. Tarjoa
      keitetyn riisin tai nuudeleiden kanssa.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    grillaus

    Paistettuja nuudeleita ja broileria

    Resepti: Paistettuja nuudeleita ja broileria

    Ainekset

    • n.300 g broileria tai kalkkunaa suikaleina
    • 4 levyä (muna)nuudelia
    • 1 punainen paprika
    • 1 porkkana
    • 1 purjo
    • 2-3 valkosipulin kynttä
    • 1-2 rkl (makeaa)soijakastiketta
    • mustapippuria myllystä
    • (seesami)öljyä paistamiseen

    1. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja suikaloi porkkana
      ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi purjo ja puhdistettu paprika. Silppua
      valkosipulit. Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokissa. Ruskista
      broilerinsukaleet. Lisää porkkana, purjo ja valkosipuli. Jatka
      kypsentämistä muutama minuutti. Sekoita paprikasuikaleet sekaan ja
      kääntele minuutin verran. Sekoita joukkoon valutetut nuudelit ja paista
      hetki. Mausta soijakastikkeella ja pippurilla. Tarjoa.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    ananaskana

    Broileria ja luumuja

    Resepti: Broileria ja luumuja

  • 4 broilerin koipireittä
  • 5 pikkusipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 6 tuoretta luumua
  • 2 dl kasvislientä tai vettä
  • 4 dl valkoviiniä
  • 2 oksaa tuoretta timjamia
  • ripaus sokeria
  • suolaa ja pippuria
  • voita ja öljyä
    1. Leikkaa koipireidet kahteen osaan ja ruskista ne kuumalla pannulla.
      Kuori sipulit ja poista luumuista kivet. Leikkaa sipulit ja luumut
      lohkoiksi sekä hienonna valkosipuli. Kuullota sipuleita kasarissa niin
      että ne pehmenevät, ripottele niille hieman sokeria ja anna sokerin
      sulaa. Lisää kasariin ruskistetut broilerit sekä timjami ja kaada
      päälle liemet. Kiehauta, laske hieman lämpöä ja hauduta ruokaa niin
      että broilerit ovat lähes kypsiä. Lisää kasariin lohkotut luumut ja
      mausta suolalla ja pippurilla. Jatka hauduttamista n. 10-15 minuuttia
      ja tarjoile esim. riisin kera.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    sipuli
    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit