Mainokset

Reseptit sanoilla ‘broilerinmaksaa’

Broilerinmaksaa ja pastaa resepti

Ainekset
1 pkt broilerinmaksaa
1 prk kuorittuja tomaatteja
1 pieni prk herkkusieniä
valkosipulilohkoja
1 sipuli
sellerisuolaa, inkivääriä,cayennepippuria
4 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
4-5 dl lihalientä
200 g pastaa , suolaa
parmesanjuustoa
Ohjeet
Pilko tomaatti, valkosipuli ja sipuli kattilaan . Ripottele mausteet
päälle. Kaada osa lihaliemestä päälle ja keitä 1/2 tuntia. Leikkaa
maksa ja herkkusienet viipaleiksi ja paista voissa. Ripottele jauhot
päälle. Lisää ne ja loput lihaliemestä kattilaan. Kiehauta vielä vähän
aikaa . Älä keitä liikaa ettei maksa tule liian kuivaksi. Keitä pastaa
runsaassa vedessä. Valuta ja kaada kastike päälle. Sekoita vähän.
Pinnalle parmesanjuustoraastetta.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Broilerinmaksaa ja pastaa resepti

Ainekset
1 pkt broilerinmaksaa
1 prk kuorittuja tomaatteja
1 pieni prk herkkusieniä
valkosipulilohkoja
1 sipuli
sellerisuolaa, inkivääriä,cayennepippuria
4 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
4-5 dl lihalientä
200 g pastaa , suolaa
parmesanjuustoa
Ohjeet
Pilko tomaatti, valkosipuli ja sipuli kattilaan . Ripottele mausteet
päälle. Kaada osa lihaliemestä päälle ja keitä 1/2 tuntia. Leikkaa
maksa ja herkkusienet viipaleiksi ja paista voissa. Ripottele jauhot
päälle. Lisää ne ja loput lihaliemestä kattilaan. Kiehauta vielä vähän
aikaa . Älä keitä liikaa ettei maksa tule liian kuivaksi. Keitä pastaa
runsaassa vedessä. Valuta ja kaada kastike päälle. Sekoita vähän.
Pinnalle parmesanjuustoraastetta.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikat

Paistettua broilerinmaksaa, paahdettua bataattia ja

Resepti: Paistettua broilerinmaksaa, paahdettua bataattia ja

Ainekset

  • 500 g broilerinmaksaa
  • 5 viip. hapankorppua
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • Kastike:
  • 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
  • 1 kpl sitruuna
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 3 tippaa tabascoa
  • persiljaa
  • Paahdettua bataattia:
  • 2 kpl oranssia bataattia
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • 2 rkl tuoretta timjamia

  1. Valuta broilerinmaksat hyvin, poista kalvot, mausta suolalla ja
    valkopippurilla, hienonna hapankorput, paneroi maksat hapankorppu
    jauholla, paista oliiviöljyssä kuumalla pannulla. Kastike: Sekoita
    jogurtin joukkoon raastettua sitruunankuorta, puristettua mehua,
    hienonnettu persilja ja mausteet. Pese ja lohko bataatit
    pituussuunnassa, sivele oliiviöljyllä, mausta suolalla ja timjamilla.
    Paahda uunissa 220 C n. 15 min.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipuli

Rakuunakermassa haudutettua broilerinmaksaa

Resepti: Rakuunakermassa haudutettua broilerinmaksaa

Ainekset

  • 300 g broilerinmaksaa
  • 2 rkl voita
  • kastike:
  • 1 rkl voita
  • 1/2 rkl kuivattua rakuunaa
  • 2 dl valmista kastikepohjaa (saa kaupasta 2 dl tetrassa)
  • 2 dl kuohukermaa
  • suolaa
  • vastajauhettua mustpippuria
  • Balsami-sipulisiirappi:
  • 1 rkl öljyä
  • 3 sipulia hienonnettuna
  • 1 dl balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl sokeria

  1. Sulata ja valuta broilerinmaksat hyvin. Poista kalvot ja verisuonet.
    Valmista balsami-sipulisiirappi. Kuullota öljyssä sipulit ja lisää
    loput aineet. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia ja jäähdytä. Keitä
    seuraavaksi kastike. Lämmitä sulaneessa voissa ensin kuivattu rakuuna.
    Lisää loput aineet ja keitä kunnes hieman sakenee. Tarkista maku.
    Kuumenna voi paistinpannulla ja ruskista siinä broilerin maksat kauniin
    ruskeiksi. Lisää kastike ja kiehauta. Maksa on sopivan kypsää, kun se
    on sisältä punertavaa ja mehevää. Annostele lautasille ja valuta päälle
    raitoina balsamico-siirappia ja nauti keitettyjen linssien kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tee
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit